2012. január 16., hétfő

SAMSUNG GT-S5830 Galaxy Ace tok/Gumi tok KÉK - Jelenlegi ára: 2 499 Ft ?

Telefonvédő gumi / szilikon KÉK- SAMSUNG GT-S5830 Galaxy Ace
K-OK_FSSALI Termék információk:
Kompatibilis készülékek:
SAMSUNG GT-S5830 Galaxy Ace
- Gyors kommunikáció a hét minden napján, kérdezzen bátran, válaszolunk!
- Rugalmas, kedvező szállítási feltételek
- Valódi információk, minőségi termékek garanciával és számlával
- Nyomon követhető rendelés, folyamatos tájékoztatás, minőségi szolgáltatás
A készlet állapotáról licit előtt kérjük érdeklődjön vagy ha kérdése van a termékkel kapcsolatban nyugodtan tegye fel! A Mobil Ász örömmel áll rendelkezésére.
Áraink a napi beszerzési árakhoz és a lehetőségeinkhez képest lehetnek alkuképesek, nyitottak vagyunk minden számunkra elfogadható alku lehetőségre, ezért ha ilyen észrevétele van nyugodtan írja meg nekünk és igyekszünk mielőbb válaszolni.
Áru elcserélésre nincs lehetőség, minden termékünk számlával és garanciával kerül forgalomba igényes, biztonságos csomagolásban.
Kérem rendeléskor pontosan adja meg a szállítási címet és a számlázási adatokat, a gördülékeny ügyintézés érdekében! Kérjük az átutalás közlemény rovatában tüntesse fel az Ön vaterás felhasználó nevét, hogy követhető legyen az ügyintézés!
A szállítási határidő raktárkészleten elérhető termék esetében:
A megrendelés értékének bankszámlánkra történő megérkezésétől számított 5 munkanap ( hétvége nem számít bele), de gyakorlatban ha minden rendben van, akár 3 napon belül szállítható a termék.
A szállítási határidő egyedi rendelésre érkező termék esetében:
Az ilyen termékek esetében a várható szállítási határidő mindig egyedi egyeztetést igényel, ezért kérjük, hogy rendelés előtt mindig érdeklődjön a készlet állapotáról! Köszönjük.
Cégünk folyamatosan forgalmaz mobiltelefonokat, navigációkat és tartozékokat, ha bármilyen olyan termékre van igénye ami nem szerepel jelenlegi aukcióinkban, kérdezzen bennünket bizalommal, ha beszerezhető akkor elérhetővé tesszük Önnek a Vatera piacterén.Jelenlegi ára: 2 499 Ft

Az aukció vége: 2012-01-14 21:28
. SAMSUNG GT-S5830 Galaxy Ace tok/Gumi tok KÉK - Jelenlegi ára: 2 499 Ft

Fontos