2012. január 16., hétfő

Benedek Elek : Szélike királykisasszony - Jelenlegi ára: 1 630 Ft -

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. Szélike királykisasszonyA könyv listaára: 1990 Ft. Leírás:
A nagy mesemondó, Benedek Elek meséi közül válogatott egybe harminchatot a Lazi Könyvkiadó új kötete. A kötetcímben is szereplő Szélike királykisasszonyon kívül megtalálható még benne - egyebek mellett - Az aranytojó madár, A kecskebékák királya, a Pityi Palkó, A szilvás gombóc, A kis gömböc, Az óriás répa, A nyulacska harangocskája, a Lúdas Matyi, Az aranypálca, A csillagszemű juhász, Az aranyszőrű bárány, a Prücsök, A rászedett ördög vagy a Kacor király. Az ezúttal sajnos illusztrációk nélkül megjelenő mesekönyv elsősorban gyermekkönyvtáraknak ajánlott. ISBN: 978-963-267-165-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 630 Ft

Az aukció vége: 2012-01-14 20:57
. Benedek Elek : Szélike királykisasszony - Jelenlegi ára: 1 630 Ft

Fontos