2012. január 16., hétfő

Aliz kalandjai Csodaországban és a tükör mási - Jelenlegi ára: 4 020 Ft *

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. Aliz kalandjai Csodaországban és a tükör másik oldalánA könyv listaára: 4900 Ft. Leírás:
A nagyalakú mesekönyv a két világhírű meseregényt egy köteteben teszi elérhető az olvasók számára. Az élvezetes olvasmány főhőse Aliz eleven eszű, bűbájos kisiskolás lány, aki álmában az óráját aggodalmasan nézegető, piros szemű, fehér Nyuszi nyomába ered, és egy mély kúton át Csodaországba jut, ahol különféle varázsszerek hatására hol pöttömke lesz, hol óriás furcsa beszélgetéseket folytat különféle érdekes személyiségekkel: az örökké vigyorgó Fakutyával, Április Bolondjával, a játékkártya-udvara felett zsarnokoskodó, mindenkit folyton lefejezéssel fenyegető Szív Királynővel. A beszélő, emberként viselkedő állatok és varázsitalok földjén Aliz azon tűnődik, vajon hazatalál-e még valaha. Aliz következő kalandjai során átkel a tükrön és egy különös világba csöppen, ahol beszélő sakkfigurákkal találkozik, és olyan gyermekversek szereplőibe botlik, mint amilyen Tvidlidí és Tvidlidú. Forgószélként utazik, majd felébred álmából, amelyben a sakktábla Királynője lett. Az igényesen elkészített mesekönyv, amelyben Varró Dániel és Varró Zsuzsa új fordításában olvashatók a művek, Sir John Tenniel eredeti illusztrációit tartalmazza. ISBN: 978-963-7268-75-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 020 Ft

Az aukció vége: 2012-01-14 21:09
. Aliz kalandjai Csodaországban és a tükör mási - Jelenlegi ára: 4 020 Ft

Fontos