2012. január 15., vasárnap

Salamon Magda: Egy csipet józan íz - Jelenlegi ára: 2 100 Ft !

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. Egy csipet józan ízA könyv listaára: 2500 Ft. Leírás:
Klasszikus, sokunk által jól ismert recepteket fogalmaz újra szakácskönyvében Salamon Magda. A korábbi megszokott összetevőket, mint a fehér liszt és cukor, zsír, vörös húsok vagy hagyományos fűszerek, felváltva egészséges, ma már mindenki számára könnyen és viszonylag olcsón beszerezhető anyagokkal: olívaolajjal, fehér húsokkal, tengeri halakkal, mediterrán fűszerekkel, tönkölyliszttel, barna cukorral. A felkínált receptek között a desszertféléket leszámítva minden fellelhető: a repertoárban találunk leveseket, előételeket, mártásokat, salátákat, péksüteményeket, zöldséges, tésztás, húsos és halas fogásokat is. A keresést a kötet végén levő betűrendes mutató könnyíti meg. ISBN: 978-80-8101-329-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 100 Ft

Az aukció vége: 2012-01-14 20:31
. Salamon Magda: Egy csipet józan íz - Jelenlegi ára: 2 100 Ft

Fontos