2012. január 10., kedd

Fekete István: Őszi vásár - Jelenlegi ára: 2 130 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. Őszi vásárA könyv listaára: 2600 Ft. Leírás:
Az első ízben 1962-ben (majd 1970-ben és 1994-ben) megjelent novelláskötet írásai a felnőttkort meghatározó gyermekkori emlékeket, valamint a Fekete István emberi és írói karakterét meghatározó módon formáló természetet idézik. A Gölle című ciklus negyvenegy novellája a Móra Ferenc nyomdokain haladó varázsos realizmus eszközeivel eleveníti meg a dunántúli falusi gyermekkor kisvilágát, míg az Erdő-mező tizenegy novellájában életre kelnek a fák és az állatok, a természet egy titokzatos isten szavát közvetíti az érett Fekete István-i próza megszemélyesítő perspektívájából. Az ötvenkét novella, talán az év ötvenkét hetére utalván, a gyermekkori élményekből és a természet tapasztalatából teljessé lett emberi élet egészét szimbolizálja. A tizenhat év után igényes formában megjelenő, értékes gyűjtemény állományfrissítés céljára is alkalmas, érdemes széles körben ajánlani a magyar kisepika legjobb hagyományaira fogékony olvasóknak, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. ISBN: 978-963-267-076-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 130 Ft

Az aukció vége: 2012-01-09 03:55
. Fekete István: Őszi vásár - Jelenlegi ára: 2 130 Ft

Fontos