2011. december 20., kedd

Givenchy Amarige Mariage Edp 100 ml női - ORIGINAL - Jelenlegi ára: 13 200 Ft

Givenchy Amarige Mariage Edp 100 ml női parfüm
" Mert az illat a lélegzet testvére "
Parfümkínálatunkról
A minőségről:
Kínálatunkban található valamennyi termékünk hivatalos importőrtől származik, azok eredetiségét garantáljuk. Nem forgalmazunk másolatokat, megtévesztésre alkalmas alternatív illatszereket!
A termékváltozatokról:
A termék további változatait, kérjük keresse aukcióink között! Kérjük, vegye figyelembe, hogy termékeinket a megrendelések alapján tudjuk beszerezni, ez bizonyos esetekben (kifutó termékek, ritkán keresett vagy raktáron nem lévő változatok) hosszabb átfutási időt igényel!
 
Szállítási lehetőségek:
A kiválasztott parfümöt postai úton, ajánlott küldeményként juttatjuk el Önhöz, ennek költsége előre utalás esetén: 490 Ft / db., utánvétes vásárlás esetén: 990 Ft / db. Több termék együttes megvásárlása esetén a szállítási költség a második megvásárolt terméktől 50 %-kal csökken. Pl. egy darab szállítási díja (előre utalás esetén) 490 Ft, a második, harmadik stb.  245 Ft / db.
Utánvétes rendelés esetén a kapcsolatfelvételtől számított 4, előre utalás esetén az átutalás jóváírása után számított 4 munkanapon belül postázzuk a megrendelt termékeket.
 
Fizetési lehetőségek:
Banki átutalás, közvetlen befizetés bankfiókban, készpénzes fizetés utánvétes szállításkor.
Egyéb információk:
Amennyiben bármely, jelenlegi kínálatunkban nem szereplő termékre van szüksége, kérjük tiszteljen meg bizalmával és - amennyiben lehetőségünk van rá - beszerezzük Önnek!
Köszönjük megtisztelő figyelmét, jó vásárlást kívánunk!
 


Jelenlegi ára: 13 200 Ft

Az aukció vége: 2011-12-19 20:25
. Givenchy Amarige Mariage Edp 100 ml női - ORIGINAL - Jelenlegi ára: 13 200 Ft

Fontos