2011. október 17., hétfő

Puma King Unity oldaltáska - Jelenlegi ára: 12 500 Ft

Méretek:
38 cm X  30 cm X  12. 5 cm
VÁSÁRLÁSI ÉS SZÁLLITÁSI FELTÉTELEK:
A termék előre fizetést követően rendelésre érkezik, a várható szállítási határidő (mivel Usaból érkezik): kb. 10-15 munkanap. A posta kiszállitásának esetleges csúszásáért felelősséget nem tudok vállalni! Kérlek ennek figyelembe vételével vásárold meg a terméket! (A terméket az ellenértékét követően áll módomban megrendelni, a szállítási idő kezdete tehát az utalásod beérkezésének napja! Minnél gyorsabban megtörténik a fizetés annál gyorsabban tudom megrendelni!
ÁLLAPOT:
Minden termékem vadonat új, hibátlan termék! Amennyiben lehetséges, úgy a terméket eredeti csomagolásában szállítom, de sajnos a csomagolás a Posta jóvoltából gyűrődhet, törődhet.
FIZETÉSI TUDNIVALÓK:
Amennyiben a fizetési információ elküldése után 3 napon belül nem jelentkezel, illetve 7 napon belül a termék ellenértékét nem tudod rendezni, akkor kérlek ne licitálj! Javaslom banki átutalással fizess, de rózsaszín csekkes befizetést is elfogadok, ha a szelvény másolatát megküldöd e-mailben! Kérlek tehát csak akkor vásárold meg a terméket, ha annak ellenértékét 7 napon belül rendezni tudod! Ennek meghiúsulása esetén a terméket a nyolcadik napon újra meghirdetem!
FELMERÜLHETŐ PROBLÉMA:
Ha úgy érzed, gondod van a termékkel, eredeti állapotában (sérülések nélkül, le nem vágott címkével), küld vissza!. Kérésednek megfelelően vagy más méretű termékre cserélem (ha van belőle a kért méret), vagy az összeget más raktáron lévő termékemre levásárolhatod! Amennyiben a termék kifejezetten a Te rendelésedre érkezik be (nem raktáron lévő terméket vásárolsz meg) külföldről, de méret vagy egyéb probléma miatt visszaküldöd azt a részemre, úgy a magyarországi postaköltségen túl 20-30 USD tengerentúli visszapostázási költség is Téged terhel. Pénzt nem áll módunkban vissza fizetni! Kérlek ezek figyelembe vételével vásárolj!
POSTA:
A terméket annak ellenértékének megérkezését követően tudom megrendelni, vagy azonnal postázni borítékban, miután a terméket gondosan előzetesen átvizsgálom és csomagolom! A költséged Magyarországon belül bárhová ajánlott levélként küldöm ! Utánvétes szállításra is van lehetőség!
 
 
Nagyon szépen köszönöm, hogy benéztél hozzám! Kérlek csak akkor ÜSD LE A TERMÉKET, ha a fenti vásárlási feltételeket elolvastad, megértetted és elfogadod! Ha valami nem egyértelmű a számodra, inkább kérdezz, nagyon szívesen válaszolok! Nagyon szeretnélek ugyanis elégedett vevőim között tudni Téged is!
 
 
 
Javaslom, nézz szét a többi aukcióim között is, telis-tele vagyok márkás, divatos cuccokkal! Új áruk pedig folyamatosan érkeznek, nézz be hozzám rendszeresen! Szeretném, ha TE IS ELÉGEDETT VÁSÁRLÓM lennél!
 
 
Készletváltozás jogát fenn tartjuk! Ezért kérlek minden esetben érdeklődj előre a termék iránt!


Jelenlegi ára: 12 500 Ft

Az aukció vége: 2011-10-16 10:14
. Puma King Unity oldaltáska - Jelenlegi ára: 12 500 Ft

Fontos