2011. október 19., szerda

4 h.ujjú lányos pulóver 86/92 MICKEY,RÓZSÁS, - Jelenlegi ára: 400 Ft

Csilike  4 db hosszú ujjú pulóvere 86/92 méretben.
sötétkék mackó és szív édin hímzett kiemelkedős kardigános felsője, 100 pamutból, 86-os. szinte új de mosásnál lepattant az egyik bevont kis gombfej így az hiányzik. hibátlan újszerű párszor felvett mindössze. h 37 v-u 28 ny-u 36 galléros és  meleg, vastag fajta.
traktoros mickey mintás nem eredeti hanem a magyar gagba baby-s felsőnk benne monogram és gomba jel mert óvodai felső volt. a zöld részek bolyhosak a mintának nincs baja. h39. 5v-u 29 ny-u 42cm.
rózsaszín fehér madeirás pulcsink rajta szürke  fényessel rózsafejekkel, elől egy sárga őszibarack lé folt van, számomra kimoshatatlanul. fotón látszik. egy nagyon szép darabunk használt de más baja nincs. h 37 v-u 29 ny-u 38cm. 92-es.
vékonyabb kevert szálas pulcsink szép fényes  hibátlan hímzéssel, halvány alapon, a pulcsi nagyon bolyhos mindenhol és hátul egy diszitő tűzés megpattant a kettőből igy  kis részen hiányos. h 41 v-u 33. 5 ny-u 38cm. de játszani vizfestékezni  esetleg még jó.
a ruháknak nincs más hibájuk, nem foltosak sem szakadtak sem  ilyesmi bajuk nincs máshol, csak kinőttük őket is. most sok szép hasonló méretű hibátlan őszi-téli bélelt v meleg nacinkat és sok pulcsinkat  tettem fel olcsón ezekkel egy időben.
és sok szép overallt   bélelt v bundás zsákjainkat rugikat bélelt tipegőket átmeneti bélelt v vastag szép kinőtt márkás kabátunkat  tettem most fel olcsón az utolsók közül. és  márkás új v hibátlan játékunkat is.
önsúlya csomi nélkül 61. 9  gramm.
természetesen szívesen feladom simán is de azt h hozzád ér azt nem tudom sajnos garantálni. azzal a darabka cetlivel nem kezdhetek semmit... de feladáskor a címzett nevére és címére számlát kérek hogy igazolni tudjam feladását. utánvét kizárt.
rengeteg vadiúj és újszerű ruhákat  játékokat cipőket, kismamaruhát, sapkákat, kalapokat, bodykat  is töltök fel a napokban olcsón ha van kedved nézz szét nálam! köszi: Kinga
dohány -és állatszőr mentes otthonból!


Jelenlegi ára: 400 Ft

Az aukció vége: 2011-10-18 15:11
. 4 h.ujjú lányos pulóver 86/92 MICKEY,RÓZSÁS, - Jelenlegi ára: 400 Ft

Fontos