2011. szeptember 25., vasárnap

Sommersby - joglejárt DVD -Richard Gere, J. Foster - Jelenlegi ára: 2 800 Ft


Sommersby
Sommersby (USA - 1993)
Műfaj:
romantikus
Rendezte:
Jon Amiel
Szereplők:
Richard Gere, Jodie Foster
Tartalom:
A fiatal ültetvénytulajdonos, Jack Sommersby feleségét, kisfiát, barátait és ismerőseit hagyja maga mögött, amikor útra kel, hogy a polgárháborúban harcoljon.
A férfi leginkább durvaságáról, közönséges, erőszakos modoráról volt ismert a környéken. Felesége, Laurel maga előtt is nehezen vallotta be, hogy igazából megkönnyebbülést érzett minden nap, ami brutális férje jelenléte nélkült telt el.
Az évek múltán már mindenki úgy érezte, hogy Sommersby soha többé nem tér már haza a háborúból. A család régi barátja is elérkezettnek látta az időt arra, hogy udvarolni kezdjen a szigorú erkölcsű Laurelnek aki azonban még hét év elteltével sem kérte, hogy nyilvánítsák halottnak férjét.
Mind kiderült, megérzése nem csalt: Sommersby visszatér a faluba, és mindenki számára meglepetéseket tartogat. A hét év távollét alatt teljesen megváltozott - olyan, mintha nem is az igazi Jack tért volna haza. Korábban ismeretlen kedvességével, szenvedélyével sé munkakedvével nem csak a falu lakosságát állítja maga mellé, de a régen elfeledett szerelem tüzét is újra fellobbantja feleségében...



Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Az aukció vége: 2011-09-23 13:24
. Sommersby - joglejárt DVD -Richard Gere, J. Foster - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Fontos